Mi megoldjuk!

Győr - Sopron - Veszprém

ÚJ! CASHCUBE light+ pénztárgép

Listaár: 114.900 Ft + ÁFA (145.923 Ft)

Üzembe helyezési és szerződéskötési díj: 11.000Ft + Áfa  (13.970 Ft)

Leírás:

A közismert készülék új változata 4x nagyobb sebességgel!

Megbízhatóan használható kis-közepes forgalmú üzletekben (max 650 nyugta/nap átlagban), ahol számít a kompakt méret a nagy tudás a megvilágítható kijelző, a könnyű és gyors papírtekercs csere, és a kerekítős euró-szabványú szoftver. Vonalkód olvasó csatlakoztatásával lehetőség nyílik egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítésre, a külső kijelző csatlakoztatásával pedig távolabb is elhelyezhet vevőtájékoztató kijelzőt. Ha a vásárlást követően felmerülne az igénye egy pénz tartó kasszadobozra, mindenféle szervizes segítség nélkül összekapcsolhatja a bármikor szabadon vásárolható cascube márkanevet viselő kasszával. A pénztárgép nagy sebességű termo nyomtatóval rendelkezik (40 sor/sec) melynek nagy előnye még a gyors egy pattintásos papírszalag csere. Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CashCube light online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.

Sam4s NR-300 online pénztárgép 

Listaár: 117.500 Ft + ÁFA (149.225 Ft)

Üzembe helyezési és szerződéskötési díj: 11.000Ft + Áfa  (13.970 Ft)

Leírás:

A Sam4s NR-300 Online New megfelel a legújabb követelményeknek, forgalmazását az MKEH jóváhagyta A156 engedélyszámon. Minden online pénztárgép használatra kötelezett számára kitűnő megoldás. A gépjarámű-, motorkerékpárszervizek és kereskedések, fitnessztermek, masszőrök, plasztikai sebészek, diszkók, tánctermek számára is ajánljuk, akiket újonnan köteleztek online pénztárgép használatára a 2017 januárjától. Az NR-300 kezelése rendkívül rövid idő alatt elsajátítható. A Sam4s modellje sok régebbi pénztárgéppel szemben képes a magyar ABC összes betűjének a megjelenítésére. Élénk színű kijelzőire értékesítés közben az eladók munkáját segítő üzeneteket ír ki, amikor pedig éppen nem használja a készüléket, reklámszövegeket is futtathat rajtuk. A készülékkel egy szkenner csatlakoztatása után vonalkódok alapján is értékesítheti termékeit, a forgalmi adatait pedig egy USB-kulcs segítségével könnyedén elmentheti a pénztárgépről a számítógépére. Az NR-300 ráadásul szinte bármilyen kasszafiók irányítására alkalmas.

CashBox base

pénztárgép

CMO Felhő alapú bérelhető pénztárgép - Raktárkezelő szoftverrel

Listaár: 104.900 Ft + ÁFA (133.223 Ft)

Üzembe helyezési és szerződéskötési díj: 11.000Ft + Áfa  (13.970 Ft)

BÉRELHETŐ

Üzleted a zsebedben! ---- Felhőalapú kereskedelmi rendszer

Leírás:

Leirás:

A már évek óta a piacon lévő LA Pénztárgép Kft fejlesztési tapasztalatai, valamint piaci visszajelzései alapján kialakított 2. generációs szoftver és hardver egyaránt a CashBox online pénztárgép jövőbe mutató képességeit dícsérik (kezdve a már méltán várható LAN, WiFi csatlakozási lehetőséggel, folytatva a Bluetooth technológiával, és a piacon egyedülálló NFC chippel - a teljesség igénye nélkül!)

A CashBox család első tagja a base nevet kapta, mely megbízható, könnyen használható bármilyen üzletben (max 650 nyugta/nap átlagban). Kompakt méret, nagy tudás, megvilágítható nagyobb méretű kijelző, gyors papírtekercs csere és kerekítős euró-szabványú szoftver jellemzi. Kezelése, apróbb fejlesztésektől eltekinteve, megegyezik a CashCube modellekével. Vonalkódolvasó csatlakoztatásával lehetőség nyílik egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítésre. A külső kijelző csatlakoztatásával pedig távolabb is elhelyezhet vevőtájékoztató kijelzőt. Hamarosan használható lesz a wifi/LAN hálózaton keresztüli felhő szolgáltatás elérése, valamint a  készülékbe épített NFC használata is. Legyen szó mérleg kezelésről, bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasHBox base online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.

3. generációs pénztárgép CMO felhővel

Online számlázás

Elektronikus fizetés

Pénztárgéppel összekötött online kereskedelmi rendszer

Bővebb információ:  https://cmo.hu

Megrendelés bármely üzletünkben vagy az interneten .

Kérem adja meg nevét és elérhetőségét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

kollégánk 1 munkanapon belül keresni fogja a megadott elérhetőségen

Az űrlapot sikeresen elküldte!