Mi megoldjuk!

Győr - Sopron - Veszprém

Az IT infrastruktúra kiépítése ma már nem kérdés, ha egy működő vállalkozásról beszélünk. Azonban nincs minden vezető tisztában a lehetőségekkel. Melyik út a kedvezőbb? Vásároljon vagy béreljen? Tapasztalataink szerint kevesen tudnak azokról a haladóbb lehetőségekről (pl. a tartós bérletről), amelyeket az alábbiakban felvázolunk Önnek.

Nem működik, lefagy vagy eltűntek a fájlok? Nincs minden vállalkozásnál számítástechnikai szakember, de a számítógépek minden cégnél jelen vannak. Támogatják az Ön és csapata munkáját, de ha valami történik velük, akkor az komoly bevételkiesést jelenthet. Sajnos, ahogy az emberi szervezet, így a gépek sem javulnak meg maguktól, és a problémák sem kerülik el őket jobban. Bízza ránk informatikai problémáit, segítünk!

Ahol van számítógép, ott mindig van probléma is. Ezt nevezhetnénk akár Murphy egyik törvényének is, de sajnos ez a valóság.

Minden olyan munkahelyi környezetben, ahol van már 1-2 számítógép, szükség van rendszergazdára is a zökkenőmentes munkavégzéshez. Mert a számítógép is egy olyan eszköz, amit karban kell tartani, ellenkező esetben nagyobb problémákkal találhatjuk magunkat szemben.

Önnek hány olyan fontos fájl, projekt, üzleti titok található a számítógépein, amik megsemmisülése súlyos problémákat okozhat a vállalkozásában?

Legyen szó akár szerződésekről vagy elkészített munkákról, mindenképpen komoly kihívás elé állít egy vállalkozást egy ilyen helyzet. Előzze meg a problémát, és bízza az adatainak a védelmét egy megbízható csapatra!


Kérem adja meg nevét és elérhetőségét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

kollégánk 1 munkanapon belül keresni fogja a megadott elérhetőségen

Az űrlapot sikeresen elküldte!