Mi megoldjuk!

Győr - Sopron - Veszprém

IT tervezés - beszerzés - rendszerépítés - tartós bérlet - értékesítés

Az IT infrastruktúra kiépítése ma már nem kérdés, ha egy működő vállalkozásról beszélünk. Azonban nincs minden vezető tisztában a lehetőségekkel. Azaz melyik út kedvezőbb Önnek? Vásároljon vagy béreljen? Tapasztalataink szerint kevesen tudnak azokról a haladóbb lehetőségekről (pl. a tartós bérletről), amelyeket az alábbiakban felvázolunk Önnek.

Ön is saját hálózat kiépítését tervezi? Az igény megvan rá, de még nem tudja pontosan, mire van szüksége, hogyan fogjon hozzá? Kérdezgeti az ismerőseit, barátait, partnereit, de csak félinformációkat kap?

Akkor nagyszerű hírem van, mert mi megoldjuk Ön helyett ezt a kérdést!

Már egészen az IT rendszer megtervezésétől ránk bízhatja a munkálatokat. Sokan csodálkoznak, de 4-5 gép felett már érdemes szakemberre bízni a tervezést, mert nemcsak sokkal praktikusabb a végeredmény, de a költségek is alacsonyabbak lesznek.

A mai rohanó világban nehéz követni, hogy melyik márka mely eszközei lesznek kompatibilisek egymással. Ön mennyire ismeri ki magát a szinte évente változó operációs rendszerekben? A legtöbben csak felhasználói ismeretekig jutnak el, mert nincs idő a pl. a Windows 10 mélyére ásni, mert máris cserélni kell a következőre… Az informatikai rendszerek tervezésénél, a hálózatépítésnél azonban ennél sokkal komolyabb, mélyebb tudásra van szükség, amellyel mi rendelkezünk.  Ezért arra bíztatom, hogy fogadja meg a tanácsunkat, és kérjen egy díjmentes felmérést. Ebből látni fogja, hogy miként lehet megvalósítani azt, amire szüksége van. És arra is választ fog kapni, hogy a vásárlás vagy a tartós bérlet lesz az optimális megoldás Önnek.

Mégis melyik a legjobb választás a vállalkozása számára?

Egyedi igényei vannak? Mi ebben az esetben is tudunk segíteni! Nem minden vállalkozásnak felelnek meg a piacon jelenleg elérhető szoftverek vagy hardverek. Ha Ön is azok közé tartozik, akiknek valami másra lenne szükségük, akkor van még egy jó hírünk! Mi ezt is megoldjuk Ön helyett.

Azért, hogy minden vállalkozásnak lehetőséget biztosítsunk a legjobb minőségű számítástechnikai szolgáltatások igénybevételére, részletfizetési, illetve bérleti opciókat is kínálunk a hardware-es és a szoftver-es igények esetén is. Ennek részleteiért, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot!

A legfontosabb a szolgáltatásunkban mégis az, hogy Önnek ezekkel a területekkel nem kell foglalkoznia, mert munkatársaink megoldják, sőt megelőzik a felmerülő problémákat. Biztosan voltak már olyan napjai, amikor géphiba vagy hálózati hiba miatt nem működött a rendszer. Ilyenkor nem lesz más dolga, csak felvenni velünk a kapcsolatot, és mi megoldjuk Ön helyett a felmerülő problémákat. A távoli elérés segítségével még rövidebb idő alatt elháríthatjuk a hibát.

Keressen minket, mert Önnek is tudunk segíteni!

 Az alábbiakban tételesen felsorolva is olvashatja a szolgáltatásunk tartalmát:

Komplett irodai rendzser számítógépestől, szoftverestől, nyomtatókig akár bérelhető konstrukcióban ill. lízing konstrukcióban is.

Hálózatépítés: a tervezéstől a kivitelezésig

Brand és egyedi számítógép konfigurációk, notebookok forgalmazása, beüzemelése, hálózatba integrálása

Szerverek, szerver részegységek forgamazása, beüzemelése

Szoftverek (MS szoftverek, Eset vírusírtó)

Hálózatok aktív elemei (Switch, Router, WLAN) értékesítés és konfigurálás

Szünetmentes tápegységek

Részletfizetés illetve bérleti lehetőség (mind hardware-szoftver környezet)


Töltse ki űrlapunkat és 1 munkanapon belül visszahívjuk!

Az űrlapot sikeresen elküldte!