Mi megoldjuk!

Győr - Sopron - Veszprém

Üzemeltetés – rendszergazdai munkák

Ahol van számítógép, ott mindig van probléma is. Ezt nevezhetnénk akár Murphy egyik törvényének is, de sajnos ez a valóság. Minden olyan munkahelyi környezetben, ahol van már 1-2 számítógép, szükség van rendszergazdára is, hogy a munkavégzés zökkenőmentes legyen a zökkenőmentes munkavégzéshez. Mert, hogy a számítógépet is csak egy olyan eszköz, amit karban kell tartani, ellenkező esetben nagyobb problémákkal találja majd magát szembe.

Az egyik ilyen nehézség a hosszabb idejű leállás lehet. A legkisebbtől a legnagyobb cégekig mindenhol komoly gondot tud okozni a több órás, rosszabb esetben akár a több napos eszközhiány. Ilyenkor nem tudnak válaszolni a levelekre, számlákat kiállítani, rendeléseket felvenni vagy a beszállítókkal egyeztetni. Egy ilyen jellegű kimaradás súlyos anyagi károkat is okozhat, az elégedetlen ügyfelekről már nem is beszélve. De mindez megelőzhető, ha ránk bízza a számítástechnikai rendszere üzemeltetését.

Mert mi megoldjuk!

Előfordulhatnak olyan súlyos problémák Aaz elhanyagolt rendszerfenntartásból adódóan előfordulhatnak olyan súlyos problémák, amiknek a következménye az eszközök cseréje is lehet. Sajnos adódhatnak olyan gondok (bár ilyenekknel eddig nagyon ritkán találkoztunk), amiken utólag még mi sem tudtunk segíteni. Ilyen végkifejlet esetében csak az eszközök cseréje és az adatok biztonsági mentésből való visszaállítása nyújthat megoldást, ami szintén több százezres, milliós kiadást jelenthet már a legkisebb cégnek is.

A rendszergazdáink miden fontos területet kézben tartanak, így Önnek csak felhasználóként kell foglalkoznia a számítástechnikai eszközeivel. A legkisebb vállalkozásoktól egészen a 100-150 felhasználós környezetig mindenkinek tudunk segíteni. Bár alapvetően Győr – Sopron – Veszprém 30-40 kilométeres körzetében dolgozunk, az alvállalkozóink segítségével az ország bármely területén lévő telephelyén tudjuk biztosítani a folyamatos és gyors segítséget. Kiemelt partnerünk: Premium Support Kft.

Gyakran találkozunk a problémával, amikor valaki a szomszédra, unokatestvérre vagy egy régi barátra bízza a számítógépeinek a kezelését. Persze nem akarunk senkit se megbántani, mert ebben az esetben is lehetnek biztosan sokszor nagyon jó kezekben az eszközök. De talán mondhatjuk, hogy sokszor reálisnak vélt anyagi okok állhatnak a döntés mögött. Viszont attól még, hogy valaki tud telepíteni egy szoftvert, vagy el tud indítani egy vírus keresést, nem válik rendszergazdává, rendszermérnökké. Így az ilyen jellegű munkálatok maximum ragtapaszként szolgálnak az eszközök vérző sebeire. Ahogyan fogfájással sem fordulunk segítségért a szomszédhoz (kivétel, ha fogorvos), úgy a vállalkozása számítástechnikai eszközeit és adatait sem biztos, hogy érdemes akárkire rábízni.

Mi már 1989 óta foglalkozunk számítástechnikai rendszerek üzemeltetésével. Munkatársunkaink nagy része már hosszú évek óta a cég oszlopos tagja és a partneri kapcsolataink zömei is túl van már az első X-en. Így teljes magabiztossággal merjük állítani, hogy nálunk a legjobb kezekben lesznek az eszközei!

Az alábbiakban tömbösítve is olvashat az Üzemeltetés – rendszergazdai szolgáltatásunkról.

Rendszergazdaság – mindent egy kézben

- 2 fős cégtől a 100-150 felhasználós környezetig

- Helyszíni és távmenedzsment is kérhető 

- Biztonsági mentések készítése, felügyelete

- Szoftver és hardwer nyilvántartás

- Személyre szabott ajánlat konzultáció alapján

- IT rendszer audit

Rendszergazda bérlés (fix napokra bérelhető rendszergazda)

- Az Ön igényeihez igazodva fix ismétlődő napokra is bérelhet rendszergazdátt

Callcenter - hibajegy kezelő rendszer

Szerverfelügyelet

- Távoli, helyszíni 

IT rendszer audit

- Üzemeltetési állapotról
- Biztonság állapota
- Performancia
- Priorizált akcióterv

MS Office 365 bevezetés/migráció

Kérem, keressen meg minket a rendszergazdai, vagy egyéb igényeivel kapcsolatban! Állunk szíves rendelkezésére!

Új termék!

Tiket Basic - Ticket Pro csomag 
- 1-5 fős cégeknek
- Induló vállalkozásoknak
- Szolgáltatássainkal ismerkedőknek

Mindössze 10000 Ft(nettó) alapdíjtól elérhető.
- Élvezheti a szerződött ügyfeleinknek járó gyors probléma kezelést, megoldást.
- Felmérjük és dokumentáljuk informatikai rendszerét.
- Távoli biztonságos VPN kapcsolat (Pro csomag)
- Adatmentés biztosítása, kihelyezett eszközünkön, mely védi adatait  a zsarolóvírusokkal szemben is (Pro csomag)

Töltse ki űrlapunkat, és 1 munkanapon belül visszahívjuk!

Az űrlapot sikeresen elküldte!