Mi megoldjuk!

Győr - Sopron - Veszprém

Szerviz

Nem működik, lefagy vagy eltűntek a fájlok? Nincs minden vállalkozásnál számítástechnikai szakember, de a számítógépek minden cégnél jelen vannak. Támogatják az Ön és csapata munkáját, de ha valami történik velük, akkor az komoly bevételkiesést jelenthet. Sajnos, ahogy az emberi szervezet, így a gépek sem javulnak meg maguktól, és a problémák sem kerülik el őket jobban.

Önnek mi a tapasztalata a szervizekkel? Mindig azt kapta, amire várt?

Számunkra a legfontosabb az elégedett ügyfél, ezért mindent megteszünk, hogy Ön a legjobb szolgáltatást kapja. Nemcsak az áraink barátságosak, hanem az informatikusaink is. Ráadásul ez egy kényelmi szolgáltatás, mert mindent elvégzünk Ön helyett, ezért a gépek miatt nem kell, többé fájjon a feje.

Pontosabban: Törekszünk a lehető leggyorsabb munkavégzésre. Tudjuk, hogy az Ön ideje nagyon drága, ezért nem ülünk napokig vagy hetekig egy munkán.
Nincsenek rejtett költségek, amikkel már csak a fizetésnél szembesítjük. Minden leendő költséget előre egyeztetünk, és csak az elfogadott ajánlat után kezdjük el a munkát.
Már 1989-óta tevékenykedünk, és több ezer elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk.
A problémák 100%-ára találunk megoldást. Csapatunk minden tagja jól képzett, és több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, ennek köszönhetően nem találkozunk olyan hibával, amire ne találnánk megoldást.
Ha csak tanácsra van szüksége, akkor is szívesen fogadjuk a megkeresését. Minden hozzánk fordulónak szívesen segítünk, mert pontosan tudjuk, hogy milyen komoly akadályokat teremt egy váratlan jelenség a vállalkozások életében.

A számítógépek és a hozzájuk tartozó kiegészítők egyik pillanatról a másikra a legkülönfélébb problémákat képesek produkálni. Azonban ezeknek a hibáknak a nagy része a rendszeres karbantartással kiküszöbölhető. Találkozott már azzal a kellemetlenséggel, amikor hirtelen leáll a gép, és órákra megáll az élet a vállalkozásánál? Egy ilyen probléma akár anyagi károkhoz is vezethet. Mi mindenkinek azt tanácsoljuk, hogy inkább számoljon kisebb, de rendszeres befektetéssel a karbantartásra, mint egyszer egy nagyobb kiadással a felmerülő hibák miatt. Ez utóbbi esetben még az elégedetlen ügyfeleket és egyéb károkat is figyelembe kell venni. Utólag sokan belátják, hogy kár volt ezen spórolni.

Alapvetően Győr – Sopron – Veszprém 30-40 kilométeres körzetében támogatjuk ügyfeleinket. Több telephelyes vállalkozás esetén alvállalkozók bevonásával dolgozunk. Ahogyan munkatársaink esetében is törekszünk a magas színvonalú tudásra, úgy a szakmai partnereknél is fontos kritérium a leinformálhatóság, a magas színvonal és a megbízhatóság.

Minden számítógéppel rendelkező vállalkozás számára szükség van egy korrekt partnerre, aki szükség esetén képes gyorsan és kiválóan megoldani a problémákat. Már régóta segítünk az ügyfeleinknek, hogy zökkenőmentesen folyhasson a munka, és a lehető legkevesebb problémával kelljen szembesülniük.

Az alábbiakban tételesen is láthatja, hogy a szerviz szolgáltatásunkkal milyen megoldásokat kínálunk:

Számítógépek eseti fizikai és szoftveres javítása szervizünkben
Helyszíni eseti szerviz (szoftveres és hardveres hibák elhárítása céges ügyfeleknél)
Megelőző karbantartás: fizikai és szoftveres takarítás a készülékeken
Tanácsadás
Szoftverleltár
Hálózat tervezés és kivitelezés 3-4 felhasználós hálózattól a 100-as felhasználó számig.

Szeretné megelőzni a felmerülő problémákat? Baj esetén jól jönne egy fair IT-s csapat? Akkor keressen minket bizalommal, mert mi minden esetben a segítségére lehetünk.

Töltse ki űrlapunkat és 1 munkanapon belül visszahívjuk!

Az űrlapot sikeresen elküldte!