Mi megoldjuk!

Győr - Sopron - Veszprém

Bármilyen nyomat előállító eszközre van szüksége, válasszon egy testreszabott, professzionális megoldást. Mi segítünk!

Átvilágítjuk másolás-, nyomtatás-, dokumentumkezlési rendszerét, majd figyelembe véve üzleti folyamatait, kialakítunk egy költséghatékony nyomtatási rendszert.

Finanszírozás: Cégünk a Grenkeleasing Magyarország Kft-vel együttműködve megoldja komplett IT rendszerek finanszírozását.

Cégünk fő filozófiája a költségmegtakarítás, nagyobb hatékonyság, és az adatbiztonság elérése a dokumentum előállításban.

  Rendszeres karbantartásokkal a megelőzésre helyezzük a hangsúlyt, biztosítva a rendszerek kiesésmentes rendelkezésre állását.

Egyedi üzemeltetési megállapodásban rögzítjük az eszközök lapköltségét, élettartam garanciát vállalunk. Partnereinknek kizárólag az előállított nyomatok költségét kell kiegyenlíteni, nincsenek rejtett, rendkívüli kiadások. 

Akár nyomtatóról, akár multifunkciós eszközről van szó, gondoskodunk az üzleti partnereink igényeinek megfelelő készülékekről, melyeket egyedi konstrukciós megállapodás keretében helyezünk ki a vállalkozás telephelyére.

A partnernek beruházási költséggel nem kell számolnia, csak a bérleti díjat, valamint a lapdíjat kell fizetnie a havi előállított nyomatmennyigének megfelelően.

Rendszereink képesek biztonsági kóddal vagy chip kártyás azonosítással is nyomtatni. A felügyeleti rendszer megoldásaink folyamatos információt küldenek a felhasználói tevékenységről, a készülékek állapotáról, az esetleges rendszergazdai vagy szerviz beavatkozásokról.


Kérem adja meg nevét és elérhetőségét, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot!

kollégánk 1 munkanapon belül keresni fogja a megadott elérhetőségen

Az űrlapot sikeresen elküldte!

Üzemelői szerződéses gépek példányszám bejelenés

kérjük hogy minden hónap 1-10-ig küldje el nekünk számlálóállását

Az űrlapot sikeresen elküldted!

Képviselt márkák