Mi megoldjuk!

Győr - Sopron - Veszprém

Adatvédelem

A folyamatos felügyelet, ami nemcsak biztonságot, hanem kényelmet is nyújt.

Ön mekkora hangsúlyt fektet adatainak védelmére?

Biztos vagyok benne, hogy nem adja meg akárhol az interneten a bankszámlaszámát, a telefonja pin kódját vagy egyéb személyes adatokat, melyek visszaélésre adnak lehetőséget. Az adatink védelmére van a köztudatban egy minimális protokoll, melyet mindenki betart. Azonban nem csak a világhálón kell odafigyelnie ezek védelmére, hanem a nyomtató eszközök esetében is. Erre jó például a bizalmas nyomtatás funkció, ami azt jelenti, hogy csak akkor jön ki a dokumentum, ha a felhasználó is odaért. De emellett még számos lehetőséget kínálunk az Ön számára. Olvasson tovább, és ismerje meg őket!

Már egy közepes méretű vállalkozás esetében is jelentős plusz költséget jelenthet a munkatársak korlátlan nyomtató, másoló, szkenner használata. A segítségünkkel azonban kvótarendszer is beállítható, így követhető lesz, hogy ki mennyit nyomtat, másol. Nekünk az a célunk, hogy a velünk együttműködő vállalkozások a lehető legköltséghatékonyabban üzemeltethessék a nyomat előállító eszközeiket. Csakhogy mi hiába építünk ki gazdaságos nyomtatási rendszereket, ha a munkatársak egy része vagy egésze a vállalati eszközökön nyomtatja ki az érettségiző gyermeke tételeit, esetleg a frissen letöltött könyvét.

A rendszereink képesek biztonsági kóddal vagy chip kártyás azonosítással nyomtatni. A felügyeleti rendszer megoldásaink folyamatos információt küldenek a felhasználói tevékenységről, a készülékek állapotáról, az esetleges rendszergazdai vagy szerviz beavatkozásokról. Ennek a folyamatos megfigyelésnek köszönhetően azonnal értesülünk a felmerülő problémákról, így nagyon hamar lehetőségünk van cselekedni.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a jövőben sem az eszközeiért, sem az adatainak a biztonságáért ne kelljen aggódnia!

Töltse ki űrlapunkat és 1 munkanapon belül visszahívjuk!

Az űrlapot sikeresen elküldte!