Mi megoldjuk!

Győr - Sopron - Veszprém

Bármilyen, nyomatot előállító eszközre vagy szkennerre van szüksége, válasszon egy testreszabott, professzionális megoldást.

Bár az online adatkezelés egyre elterjedtebb, manapság is sok vállalkozás nyomtat ki naponta akár több száz oldalt: bérpapírokat, szerződéseket, elszámolásokat, árajánlatokat… Egy középvállalkozás életében ez havonta több 1000, akár több 10 000 kinyomtatott dokumentumot jelent. Az ilyen magas számok mellé már érdemes professzionális partnert választani.

Átvilágítjuk a másolási, nyomtatási, dokumentumkezlési rendszerét, majd figyelembe véve üzleti folyamatait, kialakítunk egy költséghatékony nyomtatási rendszert. Lehet, hogy most nem is gondolná, de sokat lefaraghat a havi nyomtatási költségein. Egy jól kialakított struktúra nemcsak kevesebb költséggel jár a mindennapokban, de a meghibásodás valószínűsége is alacsonyabb.

Bár egy jól felépített nyomtatási rendszer nagyon sokat számít, de még nem minden. Mit kell tennie, hogy végleg hátra dőlhessen a székében?

Bízza ránk az üzemeltetést is! Az ilyen szintű igénybevétel mellett a gépek is gyorsabban kopnak, így a megvásárlástól számítva már az első évben felmerülhetnek problémák. Sok szerviz olyan magas áron dolgozik, hogy néha jobban megéri új nyomtatót venni. De Ön ne dőljön be ennek! Higgyen nekünk, van jobb megoldás!

Ha ránk bízza az üzemeltetést, probléma esetén a lehető legrövidebb időn belül megoldjuk azt, és ha ez nem lehetséges, biztosítunk cseregépet. Azok a vállalkozások, ahol nem elsődleges munkaeszköz a nyomtató, gyakran bele sem gondolnak, hogy mekkora problémát tud okozni az elromlásuk addig, amíg egyszer be nem következik. Előzze meg a fennakadást és a károkat, kérjen tőlünk árajánlatot!

Üzemeltetési konstrukcióink:

Üzemeltetés készülék vásárlással: ebben az esetben az újonnan megvásárolt eszköz az Ön tulajdonában van, azonban a vele járó minden probléma minket terhel.

Üzemeltetés meglévő készülékeire: a meglévő gépparkjára adunk Önnek üzemeltetői ajánlatot. Hasonlóan az első esethez, itt is a saját eszközeivel kapcsolatos gondokat háríthatja ránk.

Üzemeltetés bérelt készülékekre: ebben az esetben nincsen beruházási költsége, a saját eszközeinket telepítjük ki Önhöz, és a karbantartási munkálatokat is mi végezzük. Önnek csak a havi bérleti díjjal és a lapdíjjal kell számolnia. Ez a konstrukció elérhető új és felújított eszközökkel is.

Nyomat alapú szerződés: ebben az esetben Ön nem készüléket bérel, hanem nyomtatási, szkennelési szolgáltatást. Csak lapdíj van, de a kihelyezett eszközök igényeik szerint folyamatosan változhatnak. Ez a dinamikusan fejlődő vállalkozások számára nyújt nagyon jó megoldást.

Sosem fogy ki a festék szolgáltatás: ez olyan szolgáltatásunk, amelyben már a kifogyás előtt lecseréljük a festékpatronokat, így ez Önnek soha nem fog fennakadást okozni.

Minden konstrukció elérhető kötött és kötetlen futamidővel is.

A hosszú távú együttműködésre nem a szerződés, hanem ügyfelünk elégedettsége a garancia.

Válassza bármelyik csomagunkat, garantáltan meg lesz vele elégedve!

Töltse ki űrlapunkat és 1 munkanapon belül visszahívjuk!

Az űrlapot sikeresen elküldte!