Mi megoldjuk!

Győr - Sopron - Veszprém

Szerviz

Cégünk fő filozófiája a költségmegtakarítás, a nagyobb hatékonyság, és az adatbiztonság elérése a dokumentumok előállításában!  

Miért van Önnek is szüksége a segítségünkre?

Mert a mi rendszereink igazán költséghatékonyan működnek. Már több, mint 29 éve vagyunk ezen a szakterületen, így tudjuk, hogy milyen megoldások segítségével tehetjük takarékossá a nyomtatási rendszereit. Lehet, hogy még nem is sejti, mennyit spórolhat a segítségünkkel.

Ezek a rendszerek nemcsak kedvezőbb költségek mellett üzemeltethetőek, hanem sokkal hatékonyabbak is, mint azok, amiket szakértelem és tapasztalat nélkül építettek fel. Így máris két legyet üthet egy csapásra.

A rendszeres karbantartással nagyon sok problémát megelőzhet, ezért zökkenőmentesen zajlik majd a munka, és a karbantartás hiányából adódó nagyobb kiadásokat is megspórolhatja. Azt tapasztaljuk, hogy sok vállalkozásnál a nyomtató eszközök másodlagos szerepet játszanak, és csak végszükség esetén fordítanak rájuk hangsúlyt. Azonban sajnos ez sok esetben komoly problémák kialakulásához vezethet, melyeket már csak nagyon költségesen vagy nem is lehet javítani. Ezért minden vállalkozásnak azt javasoljuk, hogy inkább előzze meg a bajt, és a folyamatos karbantartással biztosítsa az eszközök zavartalan működését.

De a szervizelés nem csak a nagyobb és költségesebb problémák megelőzése miatt fontos. A nyomtató eszközök meghibásodása a folyamatos munkavégzést is akadályozhatja, aminek az eredménye elégedetlen ügyfelek és bevételkiesés lesz.

A technikai eszközök rendszeres karbantartása mellett nagyon sok érv szól. Egyrészről a költséghatékonyság, hiszen így megelőzhet súlyosabb gondokat, vagy a leállásból adódó zavarokat. Másrészről a folyamatos szerviz felügyeletnek köszönhetően hatékonyabban működnek majd az eszközök. És végül, de nem utolsó sorban az adatbiztonság terén is szakértő segítséget kaphat. Ezek a tényezők az Ön vállalkozása számára is jelentősek, ne hanyagolja el őket.

Cégünk fő filozófiája a költségmegtakarítás, a nagyobb hatékonyság, és az adatbiztonság elérése a dokumentumok előállításában!  

Egyedi üzemeltetési megállapodásban rögzítjük az eszközök lapköltségét, élettartam-garanciát vállalunk. Partnereinknek kizárólag az előállított nyomatok költségét kell kiegyenlítenie, nincsenek rejtett, rendkívüli kiadások.

Természetesen előnyöket biztosító szerződéssel nem rendelkező ügyfeleinket is kiszolgáljuk.

Szervizeink:

Győr - Fehérvári út 17/b
06 96 542 076
konkoord@konkoord.hu

Sopron - Somfalvi út 10.
06 99 508 528 
sopron@konkoord.hu

Veszprém - Vécsey út 2/A
06 88 581 623
veszprem@konkoord.hu


Töltse ki űrlapunkat és 1 munkanapon belül visszahívjuk!

Az űrlapot sikeresen elküldte!