Mi megoldjuk!

Győr - Sopron - Veszprém

Bérleti, üzemeltetési lehetőségek

Egyedi igények, alacsony költségek, gondtalan nyomtatás. Mindez megvalósítható bérleti, üzemeltetési lehetőségeink segítségével.

Az Ön vállalkozása életében menyire játszanak fontos szerepet a nyomtató eszközök? Elképzelhető, hogy észre sem veszi, de az Ön, és kollégái munkája során mindig segítséget nyújtanak, hiszen minden olyan dokumentumot a használatukkal állítanak elő, ami feltétlenül szükséges a működéshez. Lehet, hogy Önök számára nem elsődleges munkaeszköz, azaz nem adják a tevékenységük gerincét, de ettől még a háttérben igenis lényeges szerepük van. Gyakran csak akkor válik valóssággá, amikor bekövetkezik a meghibásodás, és ennek hatására megtapasztalják, hogy mennyire nehéz jól működő nyomtatók nélkül dolgozni. Mi szeretnénk, hogy minden vállalkozás számára elérhető legyen a zökkenőmentes munkavégzés ezen a területen is.

Abban az esetben, ha a nyomatkészítő eszközzel történik a szolgáltatás vagy a termék előállítása, még fontosabb, hogy megfelelő szakmai támogatás legyen a háttérben. Már több olyan vállalkozás fordult hozzánk segítségért, akik munkaeszközként használták a nyomtatót, szkennelőt, de mégsem volt rendszeres a karbantartás, így az első meghibásodás esetén nem volt kihez fordulni. Sajnos a mi szakmánkban sem könnyű korrekt partnert találni, hiszen sokan irreális áron végzik a javításokat, és a beszerzett alkatrészekre is jó magas jutalékot számolnak fel. Azonban nekünk nem az a célunk, hogy rövid távon megkopasszuk az ügyfeleinket, hanem az, hogy hosszútávon mindenki elégedett legyen.

Bármilyen nyomat előállító eszközre is legyen szüksége, mi biztosítjuk Ön számára, ráadásul olyan konstrukcióban, aminek hála sokkal költséghatékonyabb lesz a nyomtatása. Átvilágítjuk a nyomtatási, másolási, dokumentumkezlési rendszerét, majd az üzleti folyamatainak megvizsgálása után kialakítunk egy költséghatékony nyomtatási rendszert.       

Üzemeltetési konstrukcióink:

Üzemeltetés készülék vásárlással: ebben az esetben az újonnan megvásárolt eszköz az Ön tulajdonában van, azonban a vele járó minden probléma minket terhel.

Üzemeltetés meglévő készülékeire: a meglévő gépparkjára adunk Önnek üzemeltetői ajánlatot. Hasonlóan az első esethez, itt is a saját eszközeivel kapcsolatos gondokat háríthatja ránk.

Üzemeltetés bérelt készülékekre: ebben az esetben nincsen beruházási költsége, a saját eszközeinket telepítjük ki Önhöz, és a karbantartási munkálatokat is mi végezzük. Önnek csak a havi bérleti díjjal és a lapdíjjal kell számolnia. Ez a konstrukció elérhető új és felújított eszközökkel is.

Nyomat alapú szerződés: ebben az esetben Ön nem készüléket bérel, hanem nyomtatási, szkennelési szolgáltatást. Csak lapdíj van, de a kihelyezett eszközök igényeik szerint folyamatosan változhatnak. Ez a dinamikusan fejlődő vállalkozások számára nyújt nagyon jó megoldást.

Sosem fogy ki a festék szolgáltatás: ez olyan szolgáltatásunk, amelyben már a kifogyás előtt lecseréljük a festékpatronokat, így ez Önnek soha nem fog fennakadást okozni.

Minden konstrukció elérhető kötött és kötetlen futamidővel is.

A hosszú távú együttműködésre nem a szerződés, hanem ügyfelünk elégedettsége a garancia.

Válassza bármelyik csomagunkat, garantáltan meg lesz vele elégedve!

Finanszírozás: Cégünk a Grenkeleasing Magyarország Kft.-vel együttműködve megoldja komplett IT rendszerek finanszírozását.

Töltse ki űrlapunkat és 1 munkanapon belül visszahívjuk!

Az űrlapot sikeresen elküldte!