Tapasztalatunk szerint a többség sajnos elhanyagolja laptopját, számítógépét tisztítás szempontjából. Pedig ezek az eszközeink – leginkább a billentyűzet – több baktériumot tartalmazhat, mint például a mellékhelyiségünk.

Ugyanis a billentyűzet, a kijelző vagy a touch pad is kitűnő táptalajt biztosít a különféle baktériumoknak és vírusoknak.

De hogyan is tisztítsd meg a készüléked külsejét?

Először is húzz ki minden csatlakozót és kapcsold ki a készüléket!

A kijelzőt érdemes speciális, kifejezetten számítástechnikai eszközök tisztítására létrehozott törlőkendővel vagy monitor tisztító spray-vel megtisztítani. Ennek hiányában még jó megoldás lehet az általános ablaktisztító folyadék is. Azonban ezt ne fújd közvetlenül a képernyőre!

A billentyűzet közötti koszt pedig sűrített levegős porpisztollyal a legegyszerűbb eltávolítani. De kiváló eszköz lehet erre még egy fültisztító pálcika vagy egy ecset is. Magát a billentyűzetet, illetve a touch pad-et pedig érdemes fertőtlenítővel vagy 70%-os alkohollal átitatott mikroszálas kendővel megtisztítani.

A Konkoord Irodaszer Webshopban minden szükséges eszközt megtalálsz, hogy informatikai eszközeid mindig tiszták és higiénikusak legyenek.

Biztosan felmerült benned a kérdés, hogy a belső tisztításra is érdemes-e energiát szánni. Persze! Azonban ezt bízd szakemberre.

Ha segítségre lenne szükséged, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre, keresd őket bizalommal elérhetőségeink egyikén.