RÓLUNK

Üdvözöl a Konkoord Kft.

Jó, hogy itt vagy! Ez azt jelenti, hogy arra a szolgáltatásra van szükséged, amit mi nyújtani tudunk számodra. Ezért engedd meg, hogy pár mondatban bemutatkozzunk, hogy megismerhesd cégünket, kultúránkat, értékeinket.

KÜLDETÉSÜNK

Célunk

A Konkoord Kft. célja, hogy olyan szolgáltatást tudjon nyújtani számodra, mely megkönnyíti mindennapjaidat, hogy te valójában olyan szinten végezhesd a fő tevékenységeidet, ahogyan azt eltervezted.

KEZDETEK

Mióta csináljuk?

A győri székhelyű – de soproni és veszprémi telephellyel is rendelkező – vállalkozásunkat, a Konkoord Kft-t a korabeli Irodatechnika Vállalatból kivált dolgozók alapították még szövetkezeti formában, 1989-ben. Munkatársaink folytatták eredeti tevékenységüket az irodai és informatikai munkaeszközök területén, majd a ’90-es évektől a pénztárgépek, később az online pénztárgépek értékesítését, szervizelését, felülvizsgálatát is végzik.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Miben számíthatsz ránk?

• Ránk bízhatod a másoló és/vagy nyomtató eszközeidet. Segítünk a kiválasztásban, a telepítésben, az üzemeltetésben, sőt a legjobb bérleti lehetőségek megtalálásában is.

• Számíthatsz ránk az informatikai rendszerek üzemeltetésében, hálózat beállításban, rendszergazdai- és szerviz szolgáltatások tekintetében.

• Emellett megbízható, könnyen használható online pénztárgépeket forgalmazunk, és az NTAK regisztrációban is kérheted a segítségünket.

• Amennyiben pedig interaktív kijelzőre, projektorra, konferencia- és csoportmunka támogató eszközre lenne szükséged, munkatársaink ebben az esetben is készséggel állnak rendelkezésedre.

• Sőt, már irodaszer webshopuk is vár rád, melynek kínálatában biztosan megtalálod kedvenc irodaszereidet, és egyszerűen megvásárolhatod a tonereket, tintapatronokat vagy bámely informatikai kelléket is. A szállítás ingyenes, a csomagod pedig általában már másnap nálad is van.

Nyomtató és másológép értékesítés, bérbeadás, üzemeltetés

Informatikai üzemeltetés

Rendszergazdai szolgáltatások

Online pénztárgép, NTAK

Weboldal készítés, karbantartás

Irodaszer webshop

STRATÉGIA

Hogyan dolgozunk?

Megvizsgáljuk a lehetőségeket, feltárjuk a problémákat és a projekt szempontjából a lehető legjobb megoldást javasoljuk ügyfeleinknek.

EGYSÉGEINK

Szolgáltatási helyeink

Győr és környéke

9023 Győr, Fehérvári út 17/B.

+36 96 542 076

konkoord@konkoord.hu

Sopron és környéke

9400 Sopron, Somfalvi út 10.

+36 99 508 528

sopron@konkoord.hu

Veszprém és környéke

8200 Veszprém, Vécsey K. u. 2/A

+36 88 581 623

veszprem@konkoord.hu

MÁRKÁK

Mivel dolgozunk?

Sharp
Lexmark
Epson
HP
Xerox
Dell
Acer
LA Pénztárgép
CMO
ESET
Techsavers

"Megbízható üzleti partnerünk mind az üzemeltetői, mind a beruházói feladatkörben. Jó szívvel ajánljuk!"

Jószív Temetkezési Kft.

"Gyors és udvarias kiszolgálásban volt részem. A kérdéseimre szakszerű válaszokat kaptam, ami segített döntést hozni, melyik készüléket vásároljam."

Papp István, egyéni vállalkozó

"Gyorsaság, precizitás, magas szaktudás."

Sopron és Környéke Család és Gyermekjóléti Ellátás Intézete

"Kedves, segítőkész csapat!"

Megbízható Tűzvédelem Kft.

BÜSZKESÉG

Tagságok, elsimerések

Kamara védjegy 2024
Kamara védjegy 2023
Kamara védjegy 2022
Kamara védjegy 2021
Kamara védjegy 2020
Kamara védjegy 2019
Kamara védjegy 2018
Kamara védjegy 2017

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Adatkezelési tájékoztató

15 + 10 =